Αγγελίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας ενημερώνουμε ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας δεν φέρει ευθύνη για την ακρίβεια του περιεχομένου των αγγελιών. Οι αγγελίες αναρτώνται αυτούσιες και παραμένουν ενεργές για διάστημα 4 - 6 μηνών. Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας, αποφασίστηκε να αναρτάται και η ημ/νια καταχώρησης της αγγελίας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για λόγους διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων και πρόληψη της απάτης, η καταχώρηση των αγγελιών πραγματοποιείται με την εφάπαξ καταβολή του ποσού των 5€ στο γραφείο του Συλλόγου. Όσοι αδυνατούν να προσέλθουν στο γραφείο του Συλλόγου για την πληρωμή, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2610 278 063.

Καταχώρηση Αγγελίας

Ζητείται φαρμακοποιός

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ζητείται φαρμακοποιός για μερική ή ολική απασχόληση για φαρμακείο περιοχής Αιγίου (Διακοπτό). 

Τηλ. 6945547414

Πωλείται επιχείρηση φαρμακείου

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ, 5 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (25 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ). 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6979410486

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024

Γειά σας!
Ονομάζομαι Γεωργία Κατσιδήμα και είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Φαρμακευτικής του ΠΠ και έχω ολοκληρώσει την απαιτούμενη 12μηνη πρακτική άσκηση από την οποία απέκτησα σημαντική εμπειρία. Ενδιαφέρομαι για μερική ή πλήρη απασχόληση σε φαρμακείο ή φάρμακαποθήκη της Πάτρας.

Επισυνάπτω το βιογραφικό μου.
Σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση,
Γεωργία Κατσιδήμα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024

Ονομάζομαι Σκέντου Νίκη και είμαι φαρμακοποιός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ενδιαφέρομαι για εργασία στην περιοχή της Πάτρας πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε φαρμακείο ή φαρμακαποθήκη. Παρακάτω σας επισυνάπτω το βιογραφικό μου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζητείται αδειούχος φαρμακοποιός

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ζητείται αδειούχος φαρμακοποιός με ή χωρίς εμπειρία, για θέση πλήρους απασχόλησης ως υπεύθυνος φαρμακοποιός σε φαρμακείο στην περιοχή της Πάτρας. Αποστολή βιογραφικών στο email : nikolaoueni@yahoo.gr

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Ονομάζομαι Ζέρβα Κατερίνα , είμαι τελειόφοιτη του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αναζητώ εργασία στην Πάτρα. Διαθέτω μια μικρή εργασιακή εμπειρία στον χώρο του φαρμακείου ενώ έχω ολοκληρώσει και την πρακτική άσκηση. Έχω όρεξη να εργαστώ και να εξελιχθώ. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τρόπους επικοινωνίας θα βρείτε στο βιογραφικό μου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Ονομάζομαι Ασπασία Αλεξοπούλου, έχω σπουδάσει Βοηθός Φαρμακείου και είμαι σε αναζήτηση εργασίας. Έχω άριστη γνώση Αγγλικών και υπολογιστή. Ως άτομο είμαι υπεύθυνη, οργανωτική ,ευχάριστη και με ενσυναίσθηση. 'Εχω πολλή όρεξη να μάθω και να εκπαιδευτώ στο χώρο του Φαρμακείου και να προσφέρω τις καλύτερες, δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες. Εύχομαι να μου δώσετε αυτή την ευκαιρία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζητείται βοηθός φαρμακείου ή και αισθητικός για πλήρη ή μερική απασχόληση

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Ζητείται βοηθός φαρμακείου ή και αισθητικός για πλήρη ή μερική απασχόληση. Βασική γνώση υπολογιστών, αγγλικών και τυχόν προϋπηρεσία θα εκτιμηθούν. Άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου απαραίτητη. Φαρμακείο "Ροδοπούλου Γεωργία", email επικοινωνίας: georgia.rodopoulou@gmail.com, τηλ. 2610-274.843

Αναζήτηση συνεργασίας

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Αδειούχος φαρμακοποιός με εμπειρία αναζητά φαρμακείο για συστέγαση - αποσυστέγαση ή και συνεργασία. Tηλέφωνο επικοινωνίας: 6949 046 024

Διατίθεται φαρμακείο

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ-ΑΠΟΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ 25ΚΜ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ (ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ). ΤΗΛ 6977 095 067

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024

Ονομάζομαι Στάμου Χριστίνα και είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και αδειούχος Φαρμακοποιός. Ενδιαφέρομαι για θέση μερικής απασχόλησης σε φαρμακείο στην περιοχή της Πάτρας. Παρακάτω σας επισυνάπτω το βιογραφικό μου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζητείται Φαρμακοποιός ή βοηθός φαρμακείου

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ζητείται φαρμακοποιός ή βοηθός φαρμακείου για πλήρη απασχόληση. Απαιτείται καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικών, καθώς και επικοινωνιακές δεξιότητες και εργατικότητα. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση farmakeioskondra@gmail.com .

Ζητείται Φαρμακοποιός

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζητείται αδειούχος φαρμακοποιός, για πλήρη απασχόληση ως υπεύθυνος φαρμακοποιός. Αποστολή βιογραφικών στο email : aik.tsilimp@gmail.com .

Ζητείται Φαρμακοποιός

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Ζητείται φαρμακοποιός για εργασία σε φαρμακείο στην Κεφαλονιά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946868960 ή αποστολή βιογραφικού στο: elenimarkatou@yahoo.com

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024

Το φαρμακείο μας αναζητά υπάλληλο για πλήρη απασχόληση. Εμπειρία στο χώρο του φαρμακείου θα εκτιμηθεί.

Αποστολή βιογραφικών: balisnikolaos6@gmail.com

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024

Ονομάζομαι Τσαουσάι Ιωάννα. Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. 'Εχω ολοκληρώσει την 12μηνη πρακτική άσκηση στην οποία έμαθα να χειρίζομαι το πρόγραμμα farmakon. 'Εχω καλές γνώσεις στο κομμάτι τον καλλυντικών. Ενδιαφέρομαι για εργασία σε φαρμακείο της Πάτρας. Παρακάτω σας επισυνάπτω το βιογραφικό μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζητείται αισθητικός

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024

Ζητείται άτομο με πτυχίο αισθητικής και γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή για εργασία σε φαρμακείο. Αποστολή βιογραφικών στο clampropoulou@gmail.com.

Αναζήτηση υπαλλήλου

Πέμπτη, 25 Iανουαρίου 2024

Ζητείται κοπέλα φαρμακοποιός για εργασία σε φαρμακείο της Πάτρας.

Επωνυμία φαρμακείου: Θεοδώρου Πετρ. Σάββας
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610 327 789, 6977 251 825

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 18 Iανουαρίου 2024

Απόφοιτη Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών(έτος αποφοίτησης 2022) με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εμπειρία 9 μηνών αναζητώ εργασία μερικής απασχόλησης σε Φαρμακείο στην Πάτρα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6980 482 456
email: alexiaavramopoulos@gmail.com

Ζητείται Φαρμακοποιός ή Βοηθός Φαρμακείου

Πέμπτη, 18 Iανουαρίου 2024

Ζητείται Φαρμακοποιός ή Βοηθός Φαρμακείου για εργασία πλήρους απασχόλησης σε φαρμακείο στην Πάτρα. Προϋπηρεσία επιθυμητή.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών: kasta12@otenet.gr

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 18 Iανουαρίου 2024

Βοηθός φαρμακείου με προϋπηρεσία στον χώρο και με γνώσεις στην εφαρμογή του FARMAKON, καθώς και στον τομέα των δερμοκαλλυντικών, αναζητά εργασία σε φαρμακείο ολικής/μερικής απασχόλησης.

Αριθμός επικοινωνίας : 6972 200 543

Αναζήτηση φαρμακοποιού ή βοηθού φαρμακοποιού

Πέμπτη, 11 Iανουαρίου 2024

Το φαρμακείο Καλημέρη Θεανώ ζητά φαρμακοποιό ή βοηθό φαρμακείου για πλήρη απασχόληση. Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, όμως θα εκτιμηθεί.

Αποστολή βιογραφικών: ftheanwklmr@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας: 6985614702

Ζητείται βοηθός φαρμακείου

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023

Ζητείται βοηθός φαρμακείου για πλήρη απασχόληση σε φαρμακείο στο κέντρο της Πάτρας.
Αποστολή βιογραφικών: balisnikolaos6@gmail.com

Γιαννούλια Χρυσαυγή

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023

Απόφοιτη Φαρμακευτικής Πατρών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον Αύγουστο του 2023 ,αναζητώ συνεργασία με φαρμακείο ή φαρμακαποθήκη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Η' ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζητείται αδειούχος φαρμακοποιός ή αδειούχος βοηθός φαρμακείου

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023

Ζητείται αδειούχος φαρμακοποιός ή αδειούχος βοηθός φαρμακείου για πλήρη απασχόληση σε φαρμακείο του κέντρου. Απαραίτητη, πολύ καλή γνώση υπολογιστών και Αγγλικών και όρεξη για δουλειά. Αποστολή βιογραφικών : farmakeioskondra@gmail.com 

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Λαιμός-Γεράνιος Κωνσταντίνος, είμαι απόφοιτος του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του τμήματος Φαρμακευτικής στην κατεύθυνση "Ανακάλυψη και Ανάπτυξη Φαρμάκων". Ενδιαφέρομαι για μία θέση πλήρους ή και μερικής απασχόλησης σε φαρμακείο στην περιοχή της Πάτρας.

Σας επισυνάπτω το βιογραφικό μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Λαιμός-Γεράνιος Κωνσταντίνος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση υπαλλήλου

Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023

Ζητείται νέος/νέα έως 30 ετών για τμήμα τηλεφωνικής παραγγελιοληψίας φαρμακαποθήκης. Απαραίτητη καλή γνώση Αγγλικών και χειρισμός Η/Υ. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: info@syfan.gr

Πώληση φαρμακείου / Αναζήτηση συνεργάτη

Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023

Πωλείται το μονοεδρικό φαρμακείο Κίρρας (Δημοτική Ενότητα Ιτέας) στην Ιτέα Φωκίδος ή ζητείται φαρμακοποιός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για συνεργασία.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6942 911 231
και στο e-mail: mimitzamtzi@hotmail.com

Ζητείται Βοηθός Φαρμακείου

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2610 344.203 ΚΑΙ 6944 314.130

Αγορά φαρμακείου ή άδειας φαρμακείου

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023

Φαρμακοποιός ενδιαφέρεται για αγορά φαρμακείου ή άδειας φαρμακείου στην περιοχή Πατρών ή στην ευρύτερη περιοχή.

Τηλ. επικοινωνίας 6974197328

Μαλτέζου Ιωάννα

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023

Καλησπέρα σας, είμαι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας και τον Αύγουστο του 2023 αποφοίτησα και από το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω ολοκληρώσει το έτος πρακτικής άσκησης που απαιτείται για την απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος και απομένουν οι γραπτές εξετάσεις, στις οποίες θα συμμετέχω τον τρέχοντα μήνα Οκτώβριο. Καθότι με ενδιαφέρει και με ευχαριστεί πολύ ο χώρος του φαρμακείου, αναζητώ μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε φαρμακείο στην πόλη της Πάτρας. Σας επισυνάπτω το βιογραφικό μου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζητείται φαρμακοποιός/βοηθός φαρμακείου

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023

Ζητείται φαρμακοποιός ή βοηθός φαρμακείου με προϋπηρεσία, κατά προτίμηση, για να εργαστεί σε φαρμακείο της Πάτρας.

Αποστολή βιογραφικών : tsimenidik@gmail.com

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023

Ζητείται φαρμακοποιός

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023

Φαρμακείο στην Κεφαλονιά αναζητά φαρμακοποιό. Προσφέρουμε ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και υψηλές απολαβές. Επικοινωνία στο τηλέφωνο: 6979 777 108

Ζητείται φαρμακοποιός

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ.
ΤΗΛ. 2610 344 203 ΚΑΙ 6944 314 130 Κοs ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Καπερώνη Κωνσταντίνα-Γεωργία

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023

Ονομάζομαι Καπερώνη Κωνσταντίνα-Γεωργία και είμαι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στο ερευνητικό πεδίο της Ανακάλυψης και Ανάπτυξης Φαρμάκων. Παράλληλα φοιτώ στο τέταρτο έτος του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου απασχολήθηκα σε προγράμματα κατάρτισης στις βασικές δεξιότητες στη χρήση Η/Υ & ως υπάλληλος διοικητικής υποστήριξης. Ενδιαφέρομαι για μια θέση εργασίας πλήρους/ ή και μερικής απασχόλησης σε φαρμακείο στην πόλη της Πάτρας ή στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση υπαλλήλου φαρμακοποιού

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ. ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 6947838228

Καρναβά Νικολέτα

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023

Ονομάζομαι Καρναβά Νικολέτα και είμαι επί πτυχίω φοιτήτρια στο τμήμα Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Καθότι με ευχαριστεί πολύ ο κλάδος των φαρμάκων, ενδιαφέρομαι για μια θέση εργασίας μερικής απασχόλησης σε φαρμακείο στην πόλη της Πάτρας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΚΑΠΕΡΩΝΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023

Ονομάζομαι Καπερώνη Μαριλένα και είμαι απόφοιτος των τμημάτων Φαρμακευτικής και Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στο ερευνητικό πεδίο της Χημικής Βιολογίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου εργαζόμουν παράλληλα στο τομέα των φυτικών καλλυντικών προϊόντων όπου συμμετείχα στην παρασκευή, στον ποιοτικό έλεγχο και στην καταχώρηση των προϊόντων στον επίσημο φορέα ΕΟΦ (CPNP). Ήμουν μέχρι πρότινος μέλος μιας ερευνητικής ομάδας που εδράζεται στο επιστημονικό πάρκο Πατρών, όπου ασχολούμασταν με την τοξικολογική μελέτη διάφορων καπνικών προϊόντων που κυκλοφορούν στο διεθνές εμπόριο. Ενδιαφέρομαι για μια θέση εργασίας σε φαρμακείο στην πόλη της Πάτρας ή στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΣΚΙΑΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023

Παπανδρέου Νικολίτσα

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023

Υπάλληλος φαρμακείου με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ενδιαφέρομαι να εργαστώ στο χώρο του φαρμακείου για μερική ή και πλήρη απασχόληση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζητείται αδειούχος φαρμακοποιός

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023

Ζητείται αδειούχος φαρμακοποιός για άμεση πρόσληψη από φαρμακείο στο Άργος. Φαρμακείο στο Άργος αναζητά αδειούχο Φαρμακοποιό με τουλάχιστον (2) ετή προϋπηρεσία στο χώρο του φαρμακείου, για άμεση πρόσληψη ως υπεύθυνος φαρμακείου. Παρέχεται δωρεάν διαμονή (διαμέρισμα 70 τ.μ.) σταθερός μηνιαίος μισθός, bonus, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, δυνατότητες εξέλιξης και συνεχής εκπαίδευση.

Αποστολή βιογραφικών στο email: cholevapharmacy@gmail.com

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Τσέβης Γρηγόριος, και είμαι πτυχιούχος/αδειούχος φαρμακοποιός. Αυτό το διάστημα παρακολουθώ μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα την κοσμετολογία στο πανεπιστήμιο Πατρών. Ενδιαφέρομαι για εύρεση θέσης εργασίας μερικής απασχόλησης (κατά κύριο λόγο) σε φαρμακείο στη πόλη της Πάτρας, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σας επισυνάπτω το βιογραφικό μου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023

Βοηθός Φαρμακείου αναζητά εργασία σε φαρμακείο ή φαρμακαποθήκη στην Πάτρα (αναμένω αποτελέσματα πιστοποίησης).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023

Απόφοιτος φαρμακοποιός ψάχνει εργασία πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε φαρμακείο ή σε φαρμακαποθήκη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

Έμπειρος φαρμακοποιός αναζητά εργασία σε φαρμακαποθήκη ή φαρμακείο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση εργασίας

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Απόφοιτος φαρμακοποιός ψάχνει εργασία πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε φαρμακείο ή σε φαρμακαποθήκη. Τηλ. επικοινωνίας: 6970318917

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023

Ονομάζομαι Κονδύλη Νίκη και ψάχνω δουλειά ως βοηθός φαρμακείου...έχω τελειώσει τεχνικός φαρμάκων κι καλλυντικών...έχω κάνει την πρακτική μου...αλλά έχω να ασχοληθώ με το τομέα του φαρμακείου αρκετά χρόνια...Θα ήθελα να επανέλθω στο κομμάτι του φαρμακείου..έχω μεγάλη διάθεση για να μάθω την δουλειά κι να καλύψω τα κενά που έχω δεδομένου ότι απέχω από την δουλειά αρκετά χρόνια... Το τηλέφωνο μου είναι: 6932918708.

Ζητείται Φαρμακοποιός με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023

Ζητείται φαρμακοποιός με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος για συνεργασία. Πληροφορίες 17:00 – 20:00 στο τηλέφωνο: 6982744205.

Πωλείται επιχείρηση φαρμακείου

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΗ,ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ 25χμ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6979410486

Αγγελική Αναγνωστοπούλου

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023

Αναζήτηση εργασίας ως υπάλληλος φαρμακείου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζητείται βοηθός φαρμακείου

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023

Ζητείται έμπειρος βοηθός φαρμακείου για πλήρη απασχόληση. Πληροφορίες 18:00 – 20:00 στο τηλέφωνο: 6945953103

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Πτυχιούχος φαρμακοποιός με γνώση στην πώληση παραφαρμακευτικών προϊόντων αναζητά εργασία πλήρους απασχόλησης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζητείται φαρμακοποιός

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ με έδρα την ΠΑΤΡΑ ζητά αδειούχο φαρμακοποιό για πλήρη απασχόληση στο κατάστημα ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 94, T.K. 262 21.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών: neovethellas@gmail.com Yπεύθυνος Ιωάννης Καρακάσης τηλ.6945-290243

Ζητείται φαρμακοποιός

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023

Zητείται φαρμακοποιός , με ή χωρίς προϋπηρεσία, κάτοχος κάρτας ανεργίας, για εργασία σε φαρμακείο στην περιοχή Μεταμόρφωση Σωτήρος Πατρών.

Tηλέφωνα : 2610 524 272, 6942 417 454, 6984 359 210

Ζητείται βοηθός φαρμακείου ή φαρμακοποιός

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2023

Ζητείται βοηθός φαρμακείου ή φαρμακοποιός για εργασία πλήρους απασχόλησης σε φαρμακείο στην Πάτρα. Προϋπηρεσία επιθυμητή. Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Απαραίτητος ο εμβολιασμός για Covid-19. 

Αποστολή βιογραφικού:farmakeiopa@gmail.com

Ζητείται φαρμακοποιός

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2023

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  6978224523

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ   pharmacy.achtida@gmail.com

Καλέντζης Διονύσιος

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023

Επί πτυχίω φοιτητής Φαρμακευτικής, αναζητά εργασία μερικής ή πλήρους απασχόλησης. Τηλ. επικοινωνίας : 6988115791

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κωνσταντίνα Τσατσούλη

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023

Βοηθός Φαρμακοποιού, με προϋπηρεσία πέντε ετών, αναζητά εργασία στην περιοχή της Πάτρας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970249932

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πωλείται εξοπλισμός φαρμακείου

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023

Πωλείται επαγγελματικός εξοπλισμός φαρμακείου  (Συρταριέρες, Ράφια,  Πάγκος, Γραφείο) σε άριστη κατάσταση.

Τηλ. επικοινωνίας 697 447 1085.

Πωλείται σταυρός φαρμακείου

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023

Πωλείται σταυρός φαρμακείου διαστάσεων 90 x 90 με NEON που μπορεί να μετατραπεί σε LED.

Tηλ. 6951441694

Ζητείται βοηθός φαρμακείου

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023

Ζητείται βοηθός φαρμακείου για μερική απασχόληση σε φαρμακείο στην Πάτρα.

Προϋπηρεσία επιθυμητή. Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Απαραίτητος ο εμβολιασμός για Covid-19. Στοιχεία επικοινωνίας : τηλ.  2610430009,  dzelve@gmail.com

Ζητείται φαρμακοποιός

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023

Από το φαρμακείο της εταιρείας IONIANPHARM ΙΚΕ, στη Ζάκυνθο (έναντι Γεν. Νοσοκ. Ζακύνθου), ζητείται φαρμακοποιός, για μόνιμη, πλήρης και ετήσια εργασία. Προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί.

Αποστολή βιογραφικών: info@ionianpharm.gr
Αριθμός επικοινωνίας: 2695200270

Αναζήτηση εργασίας

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022

Αναζητώ εργασία ως φαρμακοποιός σε φαρμακείο στην Πάτρα. Πτυχιούχος Φαρμακευτικής σχολής Πατρών.
Tηλ. 6955513236

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ