Κοινωνική Ευθύνη - Δράσεις

   Στα πλαίσια λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου ο σύλλογός μας προσφέρει φάρμακα σε Ιδρύματα και δομές της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας.   Παραθέτουμε ευχαριστήριες επιστολές που έχουμε λάβει.      Αφιέρωμα της εφημερίδας 'ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ' στο Κοινωνικό Φαρμακειο ΕΔΩ.  

 

Κοινωνικό Φαρμακείο

 

Το κοινωνικό φαρμακείο λειτουργεί με την αρωγή του Δήμου Πατρέων και τις εθελοντικές προσπάθειες των μελών του Φαρμακευτικού συλλόγου Αχαΐας. Βρίσκεται στην πλατεία εργατικών κατοικιών Πάτρας (Νέος Δρόμος) και λειτουργεί κάθε 1η & 3η Τετάρτη του μήνα (απόγευμα 18:00 - 20:00 ). Φυσικά, οποιοσδήποτε φοιτητής φαρμακευτικών σχολών ενδιαφέρεται να προσφέρει εθελοντική εργασία είναι ευπρόσδεκτος και μπορεί να επικοινωνεί με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας στο τηλ.: 2610 278.063.

  • Φόρμα συμμετοχής στο Κοινωνικό ΦαρμακείοΕδώ

  • Δείτε το καταστατικό του Κοινωνικού Φαρμακείου Εδώ

     

ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ Φ.Σ. ΑΧΑΪΑΣ & ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ 05 & 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας και του Δήμου Πατρέων, περνώντας στη δεύτερη φάση λειτουργίας του, άρχισε ήδη την αποστολή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού σε ιδρύματα της πόλης μας.Τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, παραδώσαμε με ιδιαίτερη χαρά φάρμακα στην Κιβωτό της Αγάπης και στο Άσυλο Ανιάτων ‘’ η Αγία Ευφροσύνη ’’.Ευχαριστούμε κάθε πολίτη αλλά και τους εθελοντές φαρμακοποιούς, που συνεισφέρουν είτε υλικά είτε με το χρόνο τους, στη συνέχιση του έργου του Κοινωνικού Φαρμακείου.Ευελπιστούμε η συνέχεια να είναι ακόμα πιο παραγωγική και να καταφέρουμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες δομές της πόλης μας.