Δομή Φ.Σ.Αχαΐας


Μετά τις εκλογές που προκύρηξε και πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Φ.Σ. Αχαΐας στις 8 Δεκεμβρίου 2019 στα γραφεία του συλλόγου μας η διαμόρφωση του Διοικητικού Συμβουλίου, Πειθαρχικού και των εκπροσώπων μας στον Πανελλήνιο έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Πρόεδρος: Σοφιανόπουλος Ανδρέας
Αντιπρόεδρος: Κατερίνης Ιωάννης
Γενική Γραμματέας: Τσάρα Μαρίνα
Ταμίας: Πάλμος Σπυρίδων
Ειδικός Γραμματέας: Ευσταθίου Αθανάσιος

ΜΕΛΗ:

 Καρλή Γεωργία
 Λάτσης Δημήτριος
 Σκαρλάτος Ιωάννης
 Χύμας Ευάγγελος

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ:

ΤΑΚΤΙΚΟΣ:

Παπαδόπουλος Αλέξανδρος


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ:

Δημόπουλος Βασίλειος (του Ιωάννη)


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ:

ΤΑΚΤΙΚΟΙ:
Καραχάλιος Νικόλαος

Προσελέντης Βασίλειος

Σοφιανόπουλος Ανδρέας

Σύρος Γεώργιος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:
Δημητρόπουλος Δημήτριος
Καμίτσος Ευθύμιος

Κατσίνα Ελένη

Τέκος Απόστολος

ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΣ ΑΧΑΪΑΣ 2019: Για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στο ΦΣ ΑΧΑΪΑΣ καθώς και της εκλογής αντιπροσώπων στον ΠΦΣ που έγιναν την Κυριακή 08.12.2019 μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΣ ΑΧΑΪΑΣ 2016: Για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στο ΦΣ ΑΧΑΪΑΣ καθώς και της εκλογής αντιπροσώπων στον ΠΦΣ που έγιναν την Κυριακή 04.12.2016, μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΣ ΑΧΑΪΑΣ 2013: Για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στο ΦΣ ΑΧΑΪΑΣ καθώς και της εκλογής αντιπροσώπων στον ΠΦΣ που έγιναν την Κυριακή 08.12.2013, μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΣ ΑΧΑΪΑΣ 2010: Για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στο ΦΣ ΑΧΑΪΑΣ καθώς και της εκλογής αντιπροσώπων στον ΠΦΣ που έγιναν την Κυριακή 05.12.2010, μπορείτε να ενημερωθείτε στο σχετικό ΕΓΓΡΑΦΟ(αρχείο .doc).


Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ο συνάδελφος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ορίστηκε ως ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ λόγω της πολυετούς πείρας και προσφοράς του στη διοίκηση του συλλόγου μας. Καταστατικό


 Η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου καθορίζονται από τον εσωτερικό του κανονισμό. Σας τον παραθέτουμε ΕΔΩ, όπως είναι σε ισχύ σήμερα μετά την δημοσίευση των ΦΕΚ 1621/27.06.13 & 2496/04.10.13 και την έγκριση των τροποποιήσεων από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου.