Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΪΟΥ 2014: Τη Δευτέρα 12  Μαΐου 2014 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στα γράφεια του συλλόγου μας ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα ολοκληρωμένη σειρά προσώπου EXELIA των εργαστηρίων CANA. Δείτε λεπτομέρειες στην πρόσκληση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΪΟΥ 2014: Το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Επίκεντρο ημερίδα του συλλόγου μας σε συνεργασία με την εφημερίδα Πελοπόννησο με θέμα: Επανασχεδιάζοντας την φαρμακευτική πολιτική. Λεπτομέρειες στην πρόσκληση

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΪΟΥ 2014: Τη Δευτέρα 05 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στα γράφεια του συλλόγου μας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Η συμβολή του φαρμακοποιού στην εκπαίδευση και υποστήριξη του ασθενούς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Την εκδήλωση διοργανώνει η Novo Nordisk ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας και τον ΣΥΦΑΝΣΠΕ. Δείτε λεπτομέρειες στην πρόσκληση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014: Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Porto Rio, η Επιστημονική Εταιρεία Σπάνιων Παθήσεων & Ορφανών Φαρμάκων ( Ε.Ε.Σ.Π.Ο.Φ. ), με τη συνεργασία και υποστήριξη της Shire Ελλάς διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: Σπάνιες Παθήσεις και Ορφανά Φάρμακα στην Καθημερινή Κλινική Πράξη. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση και την ανακοίνωση με το πρόγραμμα της ημερίδας.  

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013: Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, το περιοδικό PHARMACY Management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, διοργανώνει την 4η Ημερίδα Φαρμακοποιών. Σας επισυνάπτουμε το Δελτίο Τύπου καθώς και την πρόσκληση με το πρόγραμμα ομιλιών και εργαστηρίων της εκδήλωσης.    

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: Η εταιρεία LEVIATHAN PHARM σας προσκαλεί σε διάλεξη και συζήτηση υπό την αιγίδα των  Φ.Σ. ΑΧΑΪΑΣ & ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ Δείτε την πρόσκληση και τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: Εκδήλωση υπό την αιγίδα των Φ.Σ. ΑΧΑΪΑΣ & ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ με τίτλο: "Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ". Δείτε την πρόσκληση και τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

 

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011

Ο Γραμματέας του ΔΣ ΑΧΑΪΑΣ, Καμίτσος Ευθύμιος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σκοποβολής (skhp) στο Βελιγράδι με την Εθνική Ομάδα μας. Σχετική φωτογραφία

Lightbox Image


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2010

1) Εκδήλωση το Σάββατο 15 Μαϊου 2010 (19:00) στο Ξενοδοχείο ASTIR με θέμα "Το φαρμακείο στην εποχή του internet: δυνατότητες, ευκαιρείες & ασφάλεια". Η διοργάνωση είναι του ΠΦΣ και συμμετέχει ο ΦΣ Αχαϊας. Στην εκδήλωση ομιλητές είναι οι εκπρόσωποι του ΠΦΣ (Ι.Παπαδόπουλος, Σ.Αργυροπούλου) ενώ την εκδήλωση (της οποίας θα ακολουθήσει δεξίωση, θα χαιρετήσει ο πρόεδρος του ΦΣ Αχαϊας, Ν. Αποστολόπουλος.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2009

1) Συνάντηση ΔΣ Φαρμακευτικών Συλλόγων της Δυτικής Ελλάδας με θέμα το άνοιγμα του επαγγέλματος αλλά και τρέχοντα θέματα του ΦΣ Αχαϊας. Η συνάντηση γίνεται υπό την αιγίδα του ΠΦΣ στα γραφεία του Συλλόγου μας στις 16 Μαϊου.
2) Το Σάββατο 21.2.2009 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και παράλληλη εκδήλωση κατά την οποία τιμήθηκε ο επίτιμος Πρόεδρος του Φ.Σ. Αχαϊας, κ. Σπύρος Αλεξανδρόπουλος αλλά και ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Δημήτριος Βαγιωνάς για την προσφορά και τη συνδικαλιστική τους δράση ενώ ακολούθησε και συζήτηση για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στα προβλήματα του κλάδου.
3) Μέσω του ΟΑΕΔ δρομολογείται πρόγραμμα εκπαίδευσης υπαλλήλων φαρμακείου με θέματα marketing, διοίκηση επιχειρήσεων, κτλ. Η διάρκεια του προγράμματος είναι ενάμισυ μήνας (κάθε Δευτέρα & Τετάρτη από 3 ώρες κάθε φορά) με υποχρεωτική εκπαίδευση από τον ΟΑΕΔ και αποζημείωση εκπαιδευόμενου 250 ευρώ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2008

1) Βοήθεια σε φάρμακα και τρόφιμα στον καταυλισμό των προσφύγων της πόλης μας σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αχαίας και Νήσων (επισύν. 001).
2) Επιστημονική εκδήλωση στα πλαίσια της Πανελλήνιας ενημερωτικής καμπάνιας με τον Π.Φ.Σ. και τα Δερματολογικά Εργαστήρια AVENE στο ξενοδοχείο ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ την Τετάρτη, 14 Μαίου 2008, με θέμα "Κλίμα S.O.S.Ηλιος, καύσωνας και η ζωή μας" που είχε εντυπωσιακή συμμετοχή συναδέλφων και αξιόλογη επιτυχία και απέσπασε ευμενή σχόλια από όλους.


Lightbox Image

3) 31 Μαίου 2008.Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος. Ο Φ.Σ.Αχαίας δίνει το δικό του μήνυμα με Δελτίο Τύπου που δημοσιεύεται στις εφημερίδες της Πόλης μας.Αναφορά στο Δελτίο Τύπου.
4) 1 Ιουνίου 2008. Εντυπα στους Συναδέλφους για πρόληψη και προστασία εν όψει καλοκαιριού, από απρόσκλητους "επισκέπτες- νόσους".
5) 7 Ιουνίου 2008. Επιστημονική Εκδήλωση για αντηλιακή προστασία στα Γραφεία του Συλλόγου σε συνεργασία με την φαρμακευτική Εταιρεία FREZYDERM.
6) 2 Ιουλίου 2008. Επιστημονική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Συ. ΦΑΡΜ.Αχαίας και Νήσων, με την ευγενική χορηγεία της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε.και ομιλητές εκλεκτούς επιστήμονες της Πόλης μας, στον πολυχώρο ΠΟΛΙΤΕΙΑ με αξιόλογη επιτυχία.
7) Ολα τα Φαρμακεία της Πάτρας έχουν στα χέρια τους το εκλεκτό έντυπο για τους πελάτες που πληροφορεί το κοινό για τα διημερεύοντα και διανυχτερεύοντα Φαρμακεία, ευγενική προσφορά εταιρειών και ιδιωτικών κέντρων μαζί. 

Επικοινωνία

Χάρτης

  • email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • τηλέφωνο: 2610-278063
  • fax: 2610-278063
  • διεύθυνση: Πάτρα, Φιλοποίμενος 36-42
  • τ.κ.: 26221